Услуги

Услуги

Време за отдих

Както умът, така и тялото има нужда от пълноценна почивка. За тази цел релакс зоната на ``Белведере Холидей Клуб`` разполага с три сауни, две от които финландски с пана от хималайска сол и една инфрачервена. Както знаем за максимален резултат, загряването в сауната /не повече от 15 мин./ се редува с разхлаждане, за което има контрастен душ.

На разположение са също две стандартни парни бани и хамам, за най-добър резултат предлагаме така атрактивния хамам масаж. Освен него, масажистите са винаги на разположение да прилагат според нуждите и желанията на нашите гости богатото меню с масажи и терапии за лице.

Удобства
Апартхотелът разполага с голям набор от чудесни съоръжения и удобства, които са на разположение на гостите за тяхната пълноценна почивка.
Резервирай апартамент
Пусни видеото

Насладете се на почивката

А за тези, които са възприели спорта като начин на живот и не могат да пропуснат ежедневната си тринировка има фитнес зала подходяща, както за лека кардио тренировка, така и за натоварване с тежести. И тъй като поддържаното тяло добре се комбинира с шоколадов тен, „Белведере Холидей Клуб“ предлага и посещение на солариума.

 

И за леко отпускане в приятна атмосфера Ви очакват осем местно джакузи, разчупен и голям външен басейн, както и вътрешен басейн. Басейните имат тангентори и детска секция. На външния басейн, който работи само през летния сезон има  пул бар за прохладни напитки в горещите летни дни и вечери.

Ресторант
Релакс зона
Детски кът
Hand and Care Studio

Изхранване на гостите включено в резервациите е на блок маса /при по – малко от 35 човека изхранването е на сет меню/.

 

За свободна консумация ресторанта е отворен както за гости на хотела, така и за други посетители от 07:00 до 23:00 часа.

Работно време
Закуска
8:00am - 10:00am
Обяд
12:30pm - 2:00pm
Вечеря
7:00pm - 9:00pm

Релакс зоната на „Белведере Холидей Клуб“ разполага с три сауни, две от които финландски с пана от хималайска сол и една инфрачервена.

 

На разположение са също две стандартни парни бани и хамам.

Работно време
Всеки ден
09:00am - 08:00pm

И защото най-малките гости също са важни, на тяхно разположение предлагаме забавление във вътрешен детски кът, изпълнен с играчки и добро настроение.

 

*Хотелът не разполага с аниматор.

Работно време
Всеки ден
09:00am - 08:00pm

Комплексът разполага с нов салон за грижа за ръце и крака. Ваня Кирова е дългогодишен специалист в областта на стандартния маникюр, педикюр, както и медицински педикюр. Часовете се запазват с педварително обаждане, по същия начин можете да запите час в салона и за Vegatest.

 

Ваня Кирова  +359 889 036 796
VEGATEST +359 896 929 297

Работно време
Всеки ден
11:00am - 7:00pm

Често задавани въпроси

Имате нужда от помощ? Нека Ви съдействаме! Тук ще откриете отговорите на най-често задаваните въпроси.

Допускат ли се домашни любимци?
За съжаление на територията на хотела не се допускат домашни любимци.
Има ли паркинг?
Има открит паркинг, който е безплатен за гостите на хотела.
Има ли се превоз до начална станция на лифта?
Да, през зимния сезон хотелът предлага на своите гости шатъл до начална станция на лифта и обратно до хотела.
Каква е температурата на водата в басейните?
И външният и вътрешният басейн се отопляват. Вътрешният басейн поддържа постоянна температура 30 градуса, а външният се влияе от климатичните условия.
Провеждат ли се фирмени мероприятия?
Да, има възможност за провеждане на фирмени мероприятия.
Басейнът и релакс зоната ползват ли се от външни клиенти?
Външни клиенти, които не са гости на хотела могат да ползват басейните и релакс зоната срещу заплащане.